Spring Kebab - gotowy biznes na lato! OKAZJA !!!
Informacje podstawowe:
Kategoria
Sprzedam firmę
Województwo
zachodniopomorskie
Miasto
Koszalin
Cena sprzedaży
33 000 PLN
Zasięg przedsiębiorstwa
Lokalny
ogłoszenie archiwalne
Dodano: 07 czerwca 2019
ID ogłoszenia: #2312
liczba wyświetleń: 1300
Ogłoszenie: Spring Kebab - gotowy biznes na lato! OKAZJA !!! jest archiwalne, gdyż ogłoszeniodawca go nie przedłużył. Na ten moment nie ma możliwości kontaktu z ogłoszeniodawcą. Pozostaw adres mailowy jeśli chcesz być powiadomiony o aktywowaniu ogłoszenia.
Opis ogłoszenia:
Dzień Dobry!
Spring Kebab –teraz taniej o 5000 zł !!! - biznes stworzony przeze mnie w wieku 21 lat, biznes który miał na celu pokazać, że w sezonie jest możliwość wybicia się z bardzo popularnym produktem, dzięki wyższej jakości oraz odpowiedniej obudowie wizualnej. Istnieje możliwość sprzedaży oddzielnie przyczepy gastro i wiaty!
Miejsce to miało być stworzone przez młodych ludzi - dla młodych ludzi, aczkolwiek zaskoczyło nas, iż klientami w dużej mierze zostały osoby 30+ oraz rodziny z dziećmi. Przez trzy lata udało nam się stworzyć grono stałych klientów, na których wbrew pozorom opiera się bardzo wiele sezonowych przedsiębiorstw.
Przygotowywany przez ponad pół roku wcześniej, opłacony dużą ilością pracy, stresu oraz niepewności, finalnie okazał się spektakularnym sukcesem. Przychody rosły z dnia na dzień, do momentu kiedy możliwości produkcyjne zaczęły spadać. Na szczęście produkt bronił się sam, a na stwierdzenie „Czas oczekiwania 40 minut” zdarzały nam się odpowiedzi „OK”.
Przyczepa gastronomiczna
Wiata frontowa
Przyczepa gastronomiczna jednoosiowa o wymiarach 3,70m x 2,15m i wadze 1350kg. Jest przystosowana do pracy 1, 2 lub 3 osób. Przyczepa jest zarejestrowna (mobilna), posiada książkę HACCP oraz posiada odbiór sanepidu.
Wyposażenie dodatkowe:
2x Gazowy opiekacz do kebaba czteropalnikowy z silnikiem
1x Nóż elektryczny marki POTIS
1x Frytkownica gazowa dwukomorwa 2x6L marki LOTUS!
1x Grill kontaktowy do pieczywa szeroki
1x Nastawna lada chłodząca
1x Zamrażarka pod blatowa
1x Lodówka pod blatowa
1x Witryna chłodnicza nastawna
1x Telewizor 37” marki SONY
Duża ilość akcesoriów kuchennych oraz dekoracji
Wiata frontowa składa się z podłogi i zadaszenia, zawiera 6 czteroosobowych boksów co daje łącznie 24 miejsca siedzące. Do tego dochodzi również menu wewnętrzne oraz zewnętrzne, szyld, zasłony, dekoracje, zabudowa przyczepy oraz dwie wysokiej jakości palmy. Podłoga o wymiarach 5,8m x 4,2m składa się z ośmiu podestów.
Zastosowana została zabudowa części gastronomicznej, aby dla klienta finalnie wszystko wyglądało na jednolitą całość, aby uniknąć oceny jako jedzenie "z przyczepy".
Wiata jest tymczasowym obiektem budowlanym o uniwersalnym przeznaczeniu, nie musi być klasyfikowany jako obiekt gastronomiczny/usługowy.
Spring Kebab przez trzy lata przyniósł wiele przygód, emocji oraz wrażeń, ale najważniejszym, wyniesionym przeze mnie elementem, było doświadczenie, z jakim nie miałem do czynienia nigdzie i nigdy wcześniej.
Po tym okresie przyszedł teraz czas na uruchomienie gastronomii stacjonarnej, która w przeciwieństwie do sezonowej nie daje nam 10 miesięcy na przemyślenia i analizę minionych 60 dni, zamiast tego sprowadza nas w ciężki do zatrzymania wir pracy z utrudnioną możliwością spojrzenia na wszystko z kluczowym dystansem.
Każdy, kto kiedykolwiek miał do czynienia z gastronomią, jest świadomy specyficzności branży oraz tego, jak dużo atencji wymaga od jej właściciela, dlatego też startowanie z nowym, pełnowymiarowym biznesem, mając na głowie drugi, na pewno nie jest niemożliwe, ale zdecydowanie mniej efektywne.
Stworzenie i uruchomienie nowej, sprawnie funkcjonującej działalności nie było by możliwe bez wspomnianej wcześniej wiedzy oraz doświadczenia, zdobywanego sukcesywnie przez trzy ostatnie sezony. Zawsze można próbować, aczkolwiek każdy błąd będzie kosztował nas znacznie więcej, ponieważ klient nie wyjedzie i na jego miejsce nie przyjedzie następny. W biznesie stacjonarnym wrażenie jest tylko jedno – pierwsze.
Powody sprzedaży są dwa: pierwszym jest uwaga, którą muszę poświecić dla nowego kierunku, a drugim są oczywiście pieniądze. Następne przedsięwzięcie jest już znacznie większe i wymaga ode mnie ogromu wkładu, zarówno mentalnego, jak i finansowego - o wiele intensywniejszego, niż miało to miejsce przy pierwszym.
Ze swojej strony oferuję wsparcie w przygotowaniach. Niestety nie jestem w stanie w pełni asystować w prowadzeniu samego biznesu, w takim wypadku proponuję Państwu możliwość odpłatnej pomocy mojego najlepszego współpracownika, który od dwóch lat był moją prawą ręką i w dużej mierze uczestniczył w prowadzeniu całej organizacji, dzięki czemu jest doskonale zaznajomiony z każdym etapem produkcji.
W razie jakichkolwiek pytań - serdecznie zapraszam do kontaktu
Spring Kebab –teraz taniej o 5000 zł !!! - biznes stworzony przeze mnie w wieku 21 lat, biznes który miał na celu pokazać, że w sezonie jest możliwość wybicia się z bardzo popularnym produktem, dzięki wyższej jakości oraz odpowiedniej obudowie wizualnej. Istnieje możliwość sprzedaży oddzielnie przyczepy gastro i wiaty!
Miejsce to miało być stworzone przez młodych ludzi - dla młodych ludzi, aczkolwiek zaskoczyło nas, iż klientami w dużej mierze zostały osoby 30+ oraz rodziny z dziećmi. Przez trzy lata udało nam się stworzyć grono stałych klientów, na których wbrew pozorom opiera się bardzo wiele sezonowych przedsiębiorstw.
Przygotowywany przez ponad pół roku wcześniej, opłacony dużą ilością pracy, stresu oraz niepewności, finalnie okazał się spektakularnym sukcesem. Przychody rosły z dnia na dzień, do momentu kiedy możliwości produkcyjne zaczęły spadać. Na szczęście produkt bronił się sam, a na stwierdzenie „Czas oczekiwania 40 minut” zdarzały nam się odpowiedzi „OK”.
Przyczepa gastronomiczna
Wiata frontowa
Przyczepa gastronomiczna jednoosiowa o wymiarach 3,70m x 2,15m i wadze 1350kg. Jest przystosowana do pracy 1, 2 lub 3 osób. Przyczepa jest zarejestrowna (mobilna), posiada książkę HACCP oraz posiada odbiór sanepidu.
Wyposażenie dodatkowe:
2x Gazowy opiekacz do kebaba czteropalnikowy z silnikiem
1x Nóż elektryczny marki POTIS
1x Frytkownica gazowa dwukomorwa 2x6L marki LOTUS!
1x Grill kontaktowy do pieczywa szeroki
1x Nastawna lada chłodząca
1x Zamrażarka pod blatowa
1x Lodówka pod blatowa
1x Witryna chłodnicza nastawna
1x Telewizor 37” marki SONY
Duża ilość akcesoriów kuchennych oraz dekoracji
Wiata frontowa składa się z podłogi i zadaszenia, zawiera 6 czteroosobowych boksów co daje łącznie 24 miejsca siedzące. Do tego dochodzi również menu wewnętrzne oraz zewnętrzne, szyld, zasłony, dekoracje, zabudowa przyczepy oraz dwie wysokiej jakości palmy. Podłoga o wymiarach 5,8m x 4,2m składa się z ośmiu podestów.
Zastosowana została zabudowa części gastronomicznej, aby dla klienta finalnie wszystko wyglądało na jednolitą całość, aby uniknąć oceny jako jedzenie "z przyczepy".
Wiata jest tymczasowym obiektem budowlanym o uniwersalnym przeznaczeniu, nie musi być klasyfikowany jako obiekt gastronomiczny/usługowy.
Spring Kebab przez trzy lata przyniósł wiele przygód, emocji oraz wrażeń, ale najważniejszym, wyniesionym przeze mnie elementem, było doświadczenie, z jakim nie miałem do czynienia nigdzie i nigdy wcześniej.
Po tym okresie przyszedł teraz czas na uruchomienie gastronomii stacjonarnej, która w przeciwieństwie do sezonowej nie daje nam 10 miesięcy na przemyślenia i analizę minionych 60 dni, zamiast tego sprowadza nas w ciężki do zatrzymania wir pracy z utrudnioną możliwością spojrzenia na wszystko z kluczowym dystansem.
Każdy, kto kiedykolwiek miał do czynienia z gastronomią, jest świadomy specyficzności branży oraz tego, jak dużo atencji wymaga od jej właściciela, dlatego też startowanie z nowym, pełnowymiarowym biznesem, mając na głowie drugi, na pewno nie jest niemożliwe, ale zdecydowanie mniej efektywne.
Stworzenie i uruchomienie nowej, sprawnie funkcjonującej działalności nie było by możliwe bez wspomnianej wcześniej wiedzy oraz doświadczenia, zdobywanego sukcesywnie przez trzy ostatnie sezony. Zawsze można próbować, aczkolwiek każdy błąd będzie kosztował nas znacznie więcej, ponieważ klient nie wyjedzie i na jego miejsce nie przyjedzie następny. W biznesie stacjonarnym wrażenie jest tylko jedno – pierwsze.
Powody sprzedaży są dwa: pierwszym jest uwaga, którą muszę poświecić dla nowego kierunku, a drugim są oczywiście pieniądze. Następne przedsięwzięcie jest już znacznie większe i wymaga ode mnie ogromu wkładu, zarówno mentalnego, jak i finansowego - o wiele intensywniejszego, niż miało to miejsce przy pierwszym.
Ze swojej strony oferuję wsparcie w przygotowaniach. Niestety nie jestem w stanie w pełni asystować w prowadzeniu samego biznesu, w takim wypadku proponuję Państwu możliwość odpłatnej pomocy mojego najlepszego współpracownika, który od dwóch lat był moją prawą ręką i w dużej mierze uczestniczył w prowadzeniu całej organizacji, dzięki czemu jest doskonale zaznajomiony z każdym etapem produkcji.
W razie jakichkolwiek pytań - serdecznie zapraszam do kontaktu
Zdjęcia:
Zobacz mapę:
Tagi:
Spring Kebab gotowy biznes na lato gotowy biznes kebab
Zobacz również:
690 000 PLN
2 500 000 PLN
10 000 000 PLN
5 199 000 PLN
13 500 000 PLN
3 180 000 PLN
do negocjacji
4 100 000 PLN
5 000 000 - 75 000 000 PLN
105 000 000 PLN
do negocjacji
do negocjacji
2 300 000 PLN
75 000 000 PLN
do negocjacji
750 000 PLN
400 000 PLN
do negocjacji
1 250 000 PLN
do negocjacji
do negocjacji
13 500 000 PLN
do negocjacji
do negocjacji
100 000 - 2 000 000 PLN
399 000 PLN
4 000 000 PLN
1 250 000 PLN
4 000 000 - 7 000 000 PLN
do negocjacji
2 000 000 PLN
do negocjacji
do negocjacji
do negocjacji
do negocjacji