Chilli Mili - Gastronomia
Informacje podstawowe:
Kategoria
Franchising
Branża
Gastronomia, lokale
Województwo
dolnośląskie
Miasto
Tarnów Opolski
Ulica
Opolska 88, Walidrogi
Kwota inwestycji
do negocjacji
Zasięg przedsiębiorstwa
Europejski
ogłoszenie archiwalne
Dodano: 14 października 2018
ID ogłoszenia: #70
liczba wyświetleń: 1637
Ogłoszenie: Chilli Mili - Gastronomia jest archiwalne, gdyż ogłoszeniodawca go nie przedłużył. Na ten moment nie ma możliwości kontaktu z ogłoszeniodawcą. Pozostaw adres mailowy jeśli chcesz być powiadomiony o aktywowaniu ogłoszenia.
Opis ogłoszenia:
OPIS SYSTEMU FRANCZYZOWEGO
Za sukcesem restauracji Chilli Mili stoi menu oparte na soczystym kurczaku w chrupiącej panierce.
Właściwej jakości produkty, które podajesz Swoim gościom, to punkt wyjściowy do odniesienia sukcesu.
Unikalna technologia przygotowywania naszego kurczaka, a następnie panierowania pozwala na serwowanie wyjątkowych dań, które zasmakują niemal każdemu.
Olbrzymią zaletą prowadzenia lokalu z chrupiącym kurczakiem jest bardzo szeroki wachlarz klientów. W bogatym menu Chilli Mili znajdują się zestawy dla dzieci, lekkie sałatki, tortille, kubełki pełne chrupiących kawałków kurczaka oraz duży wybór burgerów w różnych wariantach cenowych (w przedziale cen od 5 zł do 22 zł).
Twoi klienci pokochają także zimne napoje oferowane w systemie „Dolewki”. Dla klientów jest to atrakcyjna promocja a dla Ciebie zyski z wysoko marżowego produktu i kilkukrotny wzrost sprzedaży napojów w stosunku do tradycyjnych butelek czy puszek.
Wszystkie, wymienione wyżej cechy są niewielką częścią całej wiedzy, którą zgromadziliśmy i która jest wykorzystywana w restauracjach CHILLI MILI.
To jest ten czas. Podejmij właściwą decyzję. Wybierz Chilli Mili.
JEDNOSTKI FRANCZYZOWE
10 lokali w Polsce, lokal w Uzbekistanie oraz na Ukrainie. Wkrótce otwarcie lokalu w Czechach.
WSPARCIE DLA FRANCZYZOBIORCY
- Pomoc przy wyborze odpowiedniej lokalizacji;
- Projekt technologiczny pod lokal serwujący kurczaki przygotowany przez rzeczoznawcę sanitarnego;
- Nowoczesny, wyjątkowy projekt aranżacji wnętrza spójny dla wszystkich lokali Chilli Mili;
- Kompleksowe menu oparte w całości na daniach z kurczakiem w panierce. Pełne receptury wraz z food cost;
- Procedury operacyjne oraz standardy działania i obsługi klienta;
- Szkolenia oraz warsztaty dla Franczyzobiorców, menadżerów lokalu oraz pracowników;
- Materiały marketingowe, filmy reklamowe, zdjęcia z profesjonalnych sesji zdjęciowych, obsługę mediów oraz strony www;
- Centralny system zamówień: jedno miejsce zakupów, konkurencyjne ceny, sprawdzony dostawca;
- Wsparcie oraz doradztwo również po otwarciu lokalu;
PRZEWIDYWANA SUMA INWESTYCJI
- koszt inwestycji (remont oraz wyposażenie) ok. 180 tys. zł
- UWAGA! Jeżeli dysponujesz innym budżetem skontaktuj się z nami – mamy gotowe rozwiązanie również dla Ciebie!
- opłata wstępna 3 tys. zł
- brak miesięcznych opłat franczyzowych
PODSTAWOWE WYMAGANIA SIECI
Podstawowe wymagania sieci:
- minimalna powierzchnia lokalu to 70 m²;
- minimalna liczba mieszkańców – 10 tys.;
- lokal w łatwo dostępnej i widocznej lokalizacji, o dużym natężeniu ruchu pieszego, preferowane witryny od strony ulicy;
- przestrzeganie zasad prowadzenia działalności zgodnie ze standardami Chilli Mili („know-how” firmy);
- zaangażowanie i umiejętności managerskie;
- nie wymagamy doświadczenia w gastronomii!
Za sukcesem restauracji Chilli Mili stoi menu oparte na soczystym kurczaku w chrupiącej panierce.
Właściwej jakości produkty, które podajesz Swoim gościom, to punkt wyjściowy do odniesienia sukcesu.
Unikalna technologia przygotowywania naszego kurczaka, a następnie panierowania pozwala na serwowanie wyjątkowych dań, które zasmakują niemal każdemu.
Olbrzymią zaletą prowadzenia lokalu z chrupiącym kurczakiem jest bardzo szeroki wachlarz klientów. W bogatym menu Chilli Mili znajdują się zestawy dla dzieci, lekkie sałatki, tortille, kubełki pełne chrupiących kawałków kurczaka oraz duży wybór burgerów w różnych wariantach cenowych (w przedziale cen od 5 zł do 22 zł).
Twoi klienci pokochają także zimne napoje oferowane w systemie „Dolewki”. Dla klientów jest to atrakcyjna promocja a dla Ciebie zyski z wysoko marżowego produktu i kilkukrotny wzrost sprzedaży napojów w stosunku do tradycyjnych butelek czy puszek.
Wszystkie, wymienione wyżej cechy są niewielką częścią całej wiedzy, którą zgromadziliśmy i która jest wykorzystywana w restauracjach CHILLI MILI.
To jest ten czas. Podejmij właściwą decyzję. Wybierz Chilli Mili.
JEDNOSTKI FRANCZYZOWE
10 lokali w Polsce, lokal w Uzbekistanie oraz na Ukrainie. Wkrótce otwarcie lokalu w Czechach.
WSPARCIE DLA FRANCZYZOBIORCY
- Pomoc przy wyborze odpowiedniej lokalizacji;
- Projekt technologiczny pod lokal serwujący kurczaki przygotowany przez rzeczoznawcę sanitarnego;
- Nowoczesny, wyjątkowy projekt aranżacji wnętrza spójny dla wszystkich lokali Chilli Mili;
- Kompleksowe menu oparte w całości na daniach z kurczakiem w panierce. Pełne receptury wraz z food cost;
- Procedury operacyjne oraz standardy działania i obsługi klienta;
- Szkolenia oraz warsztaty dla Franczyzobiorców, menadżerów lokalu oraz pracowników;
- Materiały marketingowe, filmy reklamowe, zdjęcia z profesjonalnych sesji zdjęciowych, obsługę mediów oraz strony www;
- Centralny system zamówień: jedno miejsce zakupów, konkurencyjne ceny, sprawdzony dostawca;
- Wsparcie oraz doradztwo również po otwarciu lokalu;
PRZEWIDYWANA SUMA INWESTYCJI
- koszt inwestycji (remont oraz wyposażenie) ok. 180 tys. zł
- UWAGA! Jeżeli dysponujesz innym budżetem skontaktuj się z nami – mamy gotowe rozwiązanie również dla Ciebie!
- opłata wstępna 3 tys. zł
- brak miesięcznych opłat franczyzowych
PODSTAWOWE WYMAGANIA SIECI
Podstawowe wymagania sieci:
- minimalna powierzchnia lokalu to 70 m²;
- minimalna liczba mieszkańców – 10 tys.;
- lokal w łatwo dostępnej i widocznej lokalizacji, o dużym natężeniu ruchu pieszego, preferowane witryny od strony ulicy;
- przestrzeganie zasad prowadzenia działalności zgodnie ze standardami Chilli Mili („know-how” firmy);
- zaangażowanie i umiejętności managerskie;
- nie wymagamy doświadczenia w gastronomii!
Zdjęcia:
Zobacz film:
Zobacz mapę:
Tagi:
Zobacz również:
do negocjacji
Restauracja. Unikalna oferta. Sprzedam dochodową restaurację z wyrobioną marką na rynku
Gastronomia, lokale,
warmińsko-mazurskie, Elbląg
zaktualizowano 06.01.2025
Restauracja powstała w Elblągu w 2011 roku, kiedy Waldemar i Elżbieta Lewandowscy postanowili połączyć przyjemne z pożytecznym i otworzyć restaurację, która przypominała im lata młodzieńcze.
Wspólnymi silami Waldemar i Elżbieta prowadzą biznes już...
65 000 PLN
Pilnie odstąpię bar restauracyjny
Gastronomia, lokale,
łódzkie, Łódź
opublikowano 06.01.2025
Ze względu na stan zdrowia pilnie odstąpię bar restauracyjny.
- doskonała lokalizacja w Łodzi na Dąbrowie
- naturalny duży ruch pieszych
- lokal po remoncie z gustownym wnętrzem
- 200 m2 (dwie oddzielne sale dla klientów 40 m2 i bankietowa 48...
do negocjacji
Sprzedm unikalną i dochodową restaurację
Gastronomia, lokale,
wielkopolskie, Poznań
opublikowano 24.12.2024
Sprzedam unikalną na skalę Polski restaurację oferującą dania kuchni tybetańskiej. Biznes dobrze prosperuje m.in. za sprawą usytuowania w gastronomicznej części Poznania, na Jeżycach. Lokal działa 5 lat i ma swoich stałych gości. Cieszy się uznaniem,...
495 000 PLN
5 199 000 PLN
100 000 PLN
do negocjacji
do negocjacji
60 000 PLN
10 000 000 PLN
13 500 000 PLN
2 300 000 PLN
do negocjacji
do negocjacji
5 000 000 - 75 000 000 PLN
100 000 PLN
1 900 000 PLN
75 000 000 PLN
3 700 000 PLN
do negocjacji
3 400 000 PLN
150 000 PLN
1 000 PLN
400 000 - 500 000 PLN
do negocjacji
do negocjacji
1 750 000 PLN
do negocjacji
988 275 PLN
399 000 PLN
do negocjacji
5 100 000 PLN
500 000 PLN
do negocjacji
do negocjacji
500 000 - 2 500 000 PLN
20 000 000 PLN
105 000 000 PLN