Berlin Döner Kebap - Gastronomia
Informacje podstawowe:
Kategoria
Franchising
Branża
Gastronomia, lokale
Województwo
dolnośląskie
Miasto
Mierzyn
Ulica
Mierzyńska 17-18
Kwota inwestycji
do negocjacji
Zasięg przedsiębiorstwa
Cały kraj
ogłoszenie archiwalne
Dodano: 11 października 2018
ID ogłoszenia: #59
liczba wyświetleń: 1472
Ogłoszenie: Berlin Döner Kebap - Gastronomia jest archiwalne, gdyż ogłoszeniodawca go nie przedłużył. Na ten moment nie ma możliwości kontaktu z ogłoszeniodawcą. Pozostaw adres mailowy jeśli chcesz być powiadomiony o aktywowaniu ogłoszenia.
Opis ogłoszenia:
Jesteśmy firmą, działającą w branży gastronomicznej od 17 lat. Prowadzimy restauracje, których specjalnością jest kebap.
W Berlin Döner Kebap wychodzimy poza standardy. Oryginalne produkty, obsługa Klienta, wystrój lokali - to stanowi o naszym rozwoju. Budujemy silną, ogólnopolską markę, na której zyskiwać będą także nasi partnerzy. Berlin Döner Kebap to format należący do kategorii casual restaurant. Nie jesteśmy standardowym fast foodem, ale konceptem opartym na wysokiej jakości produktu oraz szybkiej obsłudze przy zachowaniu kultury jedzenia. Do naszych Gości podchodzimy z pasją, oferując zarówno nowoczesność (jedzenie na wynos, bezprzewodowy internet, płatność kartami, programy rabatowe), jak i kulinarną ekologię (stosowanie w pełni biodegradowalnych talerzy). Wszystko to doprawiamy nieskrępowaną, żywiołową atmosferą lokali. Nasz koncept pod wieloma względami wyróżnia się od innych obecnych na rynku. Gwarantujemy oryginalny smak, wprost odwołując się do Berlina, drugiej poza Turcją stolicy kebabu. Nasze lokale tętnią życiem, dlatego jedną z zasad jest stałe odświeżanie menu przez wprowadzanie nowych, sezonowych potraw.
JEDNOSTKI WŁASNE
15 (stan na marzec 2018)
JEDNOSTKI FRANCZYZOWE
24 (stan na marzec 2018)
WSPARCIE DLA FRANCZYZOBIORCY
Berlin Döner Kebap zapewnia wszechstronne wsparcie dla swoich franczyzobiorców:
- Pomaga stworzyć model finansowy oraz symulację przychodów opracowaną na podstawie realnych cen i kosztów obowiązujących w mieście franczyzobiorcy oraz wyników własnych,
- Ocenia dochodowość potencjalnego oddziału,
- Pomaga podczas negocjacji z wynajmującym lokal,
- Przekazujemy wiedzę, jak prawidłowo zarządzać restauracją. W tym celu, po podpisaniu umowy udostępniamy księgę standardów sieci,
- Przeprowadzimy szereg wstępnych szkoleń dla Franczyzobiorców i ich pracowników. Stale je rozszerzając podczas dalszego czasu współpracy,
- Utrzymując jednolite standardy działania sieci, Franczyzodawca odpowiada za przygotowanie kampanii marketingowych sieci Berlin Döner Kebap na skalę ogólnokrajową oraz przygotowuje materiały reklamowe dla całego systemu,
- Pomagamy w poszukiwaniu i wyborze odpowiedniej lokalizacji lokalu,
- Przez czas trwania umowy franczyzowej utrzymujemy system systematycznej kontroli i szkoleń przeprowadzanych w lokalach sieci.
PRZEWIDYWANA SUMA INWESTYCJI
Minimum 300 tys. zł (w tym 200 tys. zł kapitału własnego).
PODSTAWOWE WYMAGANIA SIECI
- minimalny kapitał własny 200 tys. zł,
- lokal w centrum handlowym i w strefach food court o powierzchni powyżej 50 m2,
- lokalizacja w mieście powyżej 100 tyś. mieszkańców lub lokal w miejscu o bardzo dużym natężeniu ruchu.
Natomiast sam Franczyzobiorca powinien:
- być ambitnym, przedsiębiorczym, dynamicznym,
- posiadać wymieniony powyżej kapitał do zainwestowania,
- być gotowym ukończyć szereg szkoleń,
- posiadać zdolności managerskie, zarządzania zespołem,
- posiadać wysoką kulturę osobistą.
W Berlin Döner Kebap wychodzimy poza standardy. Oryginalne produkty, obsługa Klienta, wystrój lokali - to stanowi o naszym rozwoju. Budujemy silną, ogólnopolską markę, na której zyskiwać będą także nasi partnerzy. Berlin Döner Kebap to format należący do kategorii casual restaurant. Nie jesteśmy standardowym fast foodem, ale konceptem opartym na wysokiej jakości produktu oraz szybkiej obsłudze przy zachowaniu kultury jedzenia. Do naszych Gości podchodzimy z pasją, oferując zarówno nowoczesność (jedzenie na wynos, bezprzewodowy internet, płatność kartami, programy rabatowe), jak i kulinarną ekologię (stosowanie w pełni biodegradowalnych talerzy). Wszystko to doprawiamy nieskrępowaną, żywiołową atmosferą lokali. Nasz koncept pod wieloma względami wyróżnia się od innych obecnych na rynku. Gwarantujemy oryginalny smak, wprost odwołując się do Berlina, drugiej poza Turcją stolicy kebabu. Nasze lokale tętnią życiem, dlatego jedną z zasad jest stałe odświeżanie menu przez wprowadzanie nowych, sezonowych potraw.
JEDNOSTKI WŁASNE
15 (stan na marzec 2018)
JEDNOSTKI FRANCZYZOWE
24 (stan na marzec 2018)
WSPARCIE DLA FRANCZYZOBIORCY
Berlin Döner Kebap zapewnia wszechstronne wsparcie dla swoich franczyzobiorców:
- Pomaga stworzyć model finansowy oraz symulację przychodów opracowaną na podstawie realnych cen i kosztów obowiązujących w mieście franczyzobiorcy oraz wyników własnych,
- Ocenia dochodowość potencjalnego oddziału,
- Pomaga podczas negocjacji z wynajmującym lokal,
- Przekazujemy wiedzę, jak prawidłowo zarządzać restauracją. W tym celu, po podpisaniu umowy udostępniamy księgę standardów sieci,
- Przeprowadzimy szereg wstępnych szkoleń dla Franczyzobiorców i ich pracowników. Stale je rozszerzając podczas dalszego czasu współpracy,
- Utrzymując jednolite standardy działania sieci, Franczyzodawca odpowiada za przygotowanie kampanii marketingowych sieci Berlin Döner Kebap na skalę ogólnokrajową oraz przygotowuje materiały reklamowe dla całego systemu,
- Pomagamy w poszukiwaniu i wyborze odpowiedniej lokalizacji lokalu,
- Przez czas trwania umowy franczyzowej utrzymujemy system systematycznej kontroli i szkoleń przeprowadzanych w lokalach sieci.
PRZEWIDYWANA SUMA INWESTYCJI
Minimum 300 tys. zł (w tym 200 tys. zł kapitału własnego).
PODSTAWOWE WYMAGANIA SIECI
- minimalny kapitał własny 200 tys. zł,
- lokal w centrum handlowym i w strefach food court o powierzchni powyżej 50 m2,
- lokalizacja w mieście powyżej 100 tyś. mieszkańców lub lokal w miejscu o bardzo dużym natężeniu ruchu.
Natomiast sam Franczyzobiorca powinien:
- być ambitnym, przedsiębiorczym, dynamicznym,
- posiadać wymieniony powyżej kapitał do zainwestowania,
- być gotowym ukończyć szereg szkoleń,
- posiadać zdolności managerskie, zarządzania zespołem,
- posiadać wysoką kulturę osobistą.
Zdjęcia:
Zobacz mapę:
Tagi:
Berlin Döner Kebap Gastronomia
Zobacz również:
1 050 000 PLN
Odstąpię lokal gastronomiczny, koncept kuchnie świata
Gastronomia, lokale,
pomorskie, Sopot
opublikowano 07.03.2024
Oferta sprzedaży:
Restauracja premium w Sopocie zlokalizowana w sercu miasta, w bliskiej odległości od morza i atrakcji turystycznych. Lokal o powierzchni 300m2 [150m sala – 80 miejsc oraz 150m kuchnia i zaplecze], wyposażony w najwyższej jakości...
630 000 PLN
Odstąpię lokal gastronomiczny, koncept włoski
Gastronomia, lokale,
mazowieckie, Warszawa
opublikowano 07.03.2024
Oferujemy do sprzedaży kompleksowy koncept restauracji włoskiej w zielonej części Warszawy, w dzielnicy Wawer. Restauracja jest przestronna [96 miejsc w środku], posiada duży ogród z miejscami do siedzenia na świeżym powietrzu [80 miejsc], co sprawia...
3 990 000 PLN
Działający hotel, restauracja, kawiarnia, sala bankietowa i konferencyjna w historycznym Zamku Królewskim we Wschowie
Gastronomia, lokale,
Nieruchomości komercyjne,
Turystyka, hotele,
wielkopolskie, Wschowa
opublikowano 22.11.2023
To właśnie tutaj w ścisłym centrum pięknego zabytkowego dawnego Królewskiego Miasta, przy Placu Zamkowym łączącym się z Rynkiem, znajduje się Zamek Królewski we Wschowie. Posadowiony na sztucznym wzniesieniu, otoczony pozostałościami podwójnej fosy...
15 000 000 PLN
do negocjacji
1 900 000 PLN
do negocjacji
4 950 000 PLN
do negocjacji
13 500 000 PLN
do negocjacji
do negocjacji
do negocjacji
15 000 000 PLN
500 000 PLN
do negocjacji
do negocjacji
do negocjacji
3 000 000 PLN
3 900 000 PLN
3 000 000 PLN
290 000 PLN
65 000 PLN
do negocjacji
100 000 PLN
do negocjacji
do negocjacji
do negocjacji
7 500 000 PLN
15 000 PLN
410 000 PLN
do negocjacji
2 300 000 PLN
do negocjacji
60 000 PLN
100 000 - 4 000 000 PLN
do negocjacji
90 000 PLN