7 Street – Bar & Grill - Gastronomia
Informacje podstawowe:
Kategoria
Franchising
Branża
Gastronomia, lokale
Województwo
mazowieckie
Miasto
Żyrardów
Ulica
Nowy Świat 18A
Kwota inwestycji
do negocjacji
Zasięg przedsiębiorstwa
Cały kraj
ogłoszenie archiwalne
Dodano: 05 października 2018
ID ogłoszenia: #55
liczba wyświetleń: 962
Ogłoszenie: 7 Street – Bar & Grill - Gastronomia jest archiwalne, gdyż ogłoszeniodawca go nie przedłużył. Na ten moment nie ma możliwości kontaktu z ogłoszeniodawcą. Pozostaw adres mailowy jeśli chcesz być powiadomiony o aktywowaniu ogłoszenia.
Opis ogłoszenia:
7 Street – Bar & Grill to sieć restauracji serwujących dania kuchni amerykańskiej.
Jeżeli cenisz sobie smak dobrej amerykańskiej kuchni to nasze restauracje są właśnie dla Ciebie. W przyjemnej atmosferze przy znanych i lubianych kultowych amerykańskich piosenkach spędzisz miło czas przy dobrym posiłku sam lub w grupie przyjaciół.
Nieważne jaki masz dziś humor przyjdź do nas, a my zrobimy wszystko abyś wyszedł od nas zadowolony.
Czego możesz się po nas spodziewać?
Przekąsek – na mały głód znajdziesz u nas kilkanaście pozycji w przystępnej cenie, zaczynając od zup poprzez różnego rodzaju sandwicze, a skończywszy na klasycznym finger food.
Burgerów – w naszych restauracjach znajdziesz zawsze kilkanaście różnych kombinacji burgerów. Stale pracujemy oraz wzajemnie się inspirujemy do tworzenia nowych sezonowych pozycji. Nasze burgery gdy pojawiają się na stole wzbudzają emocje zaczynając od najprostszego Classic Burgera poprzez najbardziej popularnego Texas Burger BBQ, a skończywszy na kultowym już Combo Tower Burger 1kg (któremu wielu nie dało rady stawić czoła), gdyż tworzymy je z pasji do jedzenia. Dlaczego tak się dzieje? Warzywa kupujemy od lokalnych dostawców, większość sosów robimy sami, mięso zamawiamy od uznanych polskich producentów i przestrzegamy żelaznej amerykańskiej proporcji stosowanej podczas mieleniu mięsa do burgerów czyli 80/20 (80% mięsa/ 20% tłuszczu), mięso i bułki grillujemy na miejscu.
Steków – dla mięsożernych gości mamy wyjątkowe steki wołowe m.in. z amerykańskiej rasy Black Angus czy z cenionej na całym świecie polskiej wołowiny. Wybierasz stopień wysmażenia, jeden z kilku sosów, dodatek skrobiowy oraz dodatki warzywne i Twój stek ląduje na talerzu – tak jak lubisz.
Wyjątkowych potraw – każdy kto lubi dobrze i dużo zjeść znajdzie u nas miejsce dla siebie. Dania z wieprzowiny, drobiu, wołowiny, ryb i owoców morza oraz sałatki. Wśród nich najjaśniej święcące gwiazdy: „Jack Daniel's Baby Back Ribs” czyli szeroko cięte żeberka podane z naszym wyjątkowym sosem, ”Chicken Bryan” dwie soczyste piersi kurczaka podane z kozim serem, suszonymi pomidorami oblane sosem maślano cytrynowym, „King Prawns Extra” krewetki tygrysie podane na żeliwnej patelni podane z krążkami cebulowymi, grzankami oraz naszym pikantnym sosem majonezowym, a to dopiero początek kulinarnej drogi przez kuchnię ameryki północnej.
Ręcznie panierowanych kurczaków – w każdej naszej restauracji możesz skosztować wyjątkowych kurczaków. Nasze kurczaki najpierw marynujemy kilka godzin w specjalnie dobranej mieszance przypraw, następnie ręcznie panierujemy i smażymy w ciśnieniowej frytkownicy. Dzięki takiemu procesowi panierka jest chrupiąca, a mięso soczyste.
Deserów – po dobrym posiłku deser to obowiązek. Tradycyjny sernik nowojorski , szarlotka podana na gorąco, a może deser lodowy?
Napojów – sok pomarańczowy, zimna Coca Cola, piwo z beczki, kieliszek czerwonego wina do steku, kolorowy drink, a może po prostu Whiskey na lodzie…
Dostawy – jesteś zmęczony lub unieruchomiony i głodny w domu lub w firmie? To nie problem, zadzwoń do nas, a my przywieziemy Tobie nasze potrawy pod wskazany adres.
Obsługi - zawsze możesz liczyć u nas na profesjonalną obsługę, która będzie do Twojej dyspozycji podczas spędzania czasu w naszej restauracji.
JEDNOSTKI WŁASNE: 1
JEDNOSTKI FRANCZYZOWE: 5
WSPARCIE DLA FRANCZYZOBIORCY
- Działanie pod znakiem towarowym "7 Street – Bar & Grill" oraz pełnym know how.
- Pomoc przy wyborze odpowiedniej lokalizacji restauracji oraz przy negocjacjach umów najmu.
- Wsparcie w wykonaniu aranżacji restauracji "7 Street – Bar & Grill".
- Pomoc przy projektach technicznych i odbiorach Państwowej Inspekcji Sanitarnej.
- Zaplanowanie kampanii reklamowej związanej z uruchomieniem restauracji oraz wspieranie akcji reklamowych organizowanych przez franczyzobiorców na rynkach lokalnych.
- Zapewnienie ciągłej logistyki dostaw 80 proc. towarów spożywczych niezbędnych do funkcjonowania lokalu wraz z rabatami sieci.
- Pomoc w zaplanowaniu pierwszej dostawy i planowanie następnych dostaw.
- Dostęp oraz stałe wspieranie przez SMSowy system utrzymywania relacji z klientami oraz obsługi rabatów.
- Procedury operacyjne oraz standardy działania i obsługi klienta.
- Szkolenie i przekazanie wszystkich receptur i technologii.
- Pełny system szkoleń inicjalnych oraz bieżących.
PRZEWIDYWANA SUMA INWESTYCJI
- Minimalna kwota inwestycji potrzebna do otwarcia restauracji zaczyna się od 150 tys. zł w przypadku gotowego lokalu po innej gastronomii wymagającego niewielkich nakładów finansowych.
- Kwota inwestycji niezbędna do wybudowania nowej restauracji od podstaw będzie zależała od wielkości i stanu technicznego lokalu i może zawierać się w przedziale 250 - 400 tys. zł.
- Jednorazowa opłata wstępna: 10 tys. zł netto (w ramach opłaty: szkolenie personelu i właściciela, podręcznik operacyjny, projekty materiałów reklamowych, przygotowanie i uruchomienie restauracji).
- Opłata miesięczna Franczyzowa i Marketingowa wyrażona w % od obrotu.
PODSTAWOWE WYMAGANIA SIECI
- Na minimalna powierzchnia lokalu 100 m2 (sugerowana 120 m2 i więcej).
- Lokal z bezpośrednim wejściem z ulicy lub w centrum handlowym.
- Wskazana możliwość rozmieszczenia ogródka letniego.
- Lokal w centrum miasta, ulicach handlowych, przy dużych osiedlach lub w galeriach handlowych.
- Od Franczyzobiorcy nie wymagamy doświadczenia w gastronomii.
Jeżeli cenisz sobie smak dobrej amerykańskiej kuchni to nasze restauracje są właśnie dla Ciebie. W przyjemnej atmosferze przy znanych i lubianych kultowych amerykańskich piosenkach spędzisz miło czas przy dobrym posiłku sam lub w grupie przyjaciół.
Nieważne jaki masz dziś humor przyjdź do nas, a my zrobimy wszystko abyś wyszedł od nas zadowolony.
Czego możesz się po nas spodziewać?
Przekąsek – na mały głód znajdziesz u nas kilkanaście pozycji w przystępnej cenie, zaczynając od zup poprzez różnego rodzaju sandwicze, a skończywszy na klasycznym finger food.
Burgerów – w naszych restauracjach znajdziesz zawsze kilkanaście różnych kombinacji burgerów. Stale pracujemy oraz wzajemnie się inspirujemy do tworzenia nowych sezonowych pozycji. Nasze burgery gdy pojawiają się na stole wzbudzają emocje zaczynając od najprostszego Classic Burgera poprzez najbardziej popularnego Texas Burger BBQ, a skończywszy na kultowym już Combo Tower Burger 1kg (któremu wielu nie dało rady stawić czoła), gdyż tworzymy je z pasji do jedzenia. Dlaczego tak się dzieje? Warzywa kupujemy od lokalnych dostawców, większość sosów robimy sami, mięso zamawiamy od uznanych polskich producentów i przestrzegamy żelaznej amerykańskiej proporcji stosowanej podczas mieleniu mięsa do burgerów czyli 80/20 (80% mięsa/ 20% tłuszczu), mięso i bułki grillujemy na miejscu.
Steków – dla mięsożernych gości mamy wyjątkowe steki wołowe m.in. z amerykańskiej rasy Black Angus czy z cenionej na całym świecie polskiej wołowiny. Wybierasz stopień wysmażenia, jeden z kilku sosów, dodatek skrobiowy oraz dodatki warzywne i Twój stek ląduje na talerzu – tak jak lubisz.
Wyjątkowych potraw – każdy kto lubi dobrze i dużo zjeść znajdzie u nas miejsce dla siebie. Dania z wieprzowiny, drobiu, wołowiny, ryb i owoców morza oraz sałatki. Wśród nich najjaśniej święcące gwiazdy: „Jack Daniel's Baby Back Ribs” czyli szeroko cięte żeberka podane z naszym wyjątkowym sosem, ”Chicken Bryan” dwie soczyste piersi kurczaka podane z kozim serem, suszonymi pomidorami oblane sosem maślano cytrynowym, „King Prawns Extra” krewetki tygrysie podane na żeliwnej patelni podane z krążkami cebulowymi, grzankami oraz naszym pikantnym sosem majonezowym, a to dopiero początek kulinarnej drogi przez kuchnię ameryki północnej.
Ręcznie panierowanych kurczaków – w każdej naszej restauracji możesz skosztować wyjątkowych kurczaków. Nasze kurczaki najpierw marynujemy kilka godzin w specjalnie dobranej mieszance przypraw, następnie ręcznie panierujemy i smażymy w ciśnieniowej frytkownicy. Dzięki takiemu procesowi panierka jest chrupiąca, a mięso soczyste.
Deserów – po dobrym posiłku deser to obowiązek. Tradycyjny sernik nowojorski , szarlotka podana na gorąco, a może deser lodowy?
Napojów – sok pomarańczowy, zimna Coca Cola, piwo z beczki, kieliszek czerwonego wina do steku, kolorowy drink, a może po prostu Whiskey na lodzie…
Dostawy – jesteś zmęczony lub unieruchomiony i głodny w domu lub w firmie? To nie problem, zadzwoń do nas, a my przywieziemy Tobie nasze potrawy pod wskazany adres.
Obsługi - zawsze możesz liczyć u nas na profesjonalną obsługę, która będzie do Twojej dyspozycji podczas spędzania czasu w naszej restauracji.
JEDNOSTKI WŁASNE: 1
JEDNOSTKI FRANCZYZOWE: 5
WSPARCIE DLA FRANCZYZOBIORCY
- Działanie pod znakiem towarowym "7 Street – Bar & Grill" oraz pełnym know how.
- Pomoc przy wyborze odpowiedniej lokalizacji restauracji oraz przy negocjacjach umów najmu.
- Wsparcie w wykonaniu aranżacji restauracji "7 Street – Bar & Grill".
- Pomoc przy projektach technicznych i odbiorach Państwowej Inspekcji Sanitarnej.
- Zaplanowanie kampanii reklamowej związanej z uruchomieniem restauracji oraz wspieranie akcji reklamowych organizowanych przez franczyzobiorców na rynkach lokalnych.
- Zapewnienie ciągłej logistyki dostaw 80 proc. towarów spożywczych niezbędnych do funkcjonowania lokalu wraz z rabatami sieci.
- Pomoc w zaplanowaniu pierwszej dostawy i planowanie następnych dostaw.
- Dostęp oraz stałe wspieranie przez SMSowy system utrzymywania relacji z klientami oraz obsługi rabatów.
- Procedury operacyjne oraz standardy działania i obsługi klienta.
- Szkolenie i przekazanie wszystkich receptur i technologii.
- Pełny system szkoleń inicjalnych oraz bieżących.
PRZEWIDYWANA SUMA INWESTYCJI
- Minimalna kwota inwestycji potrzebna do otwarcia restauracji zaczyna się od 150 tys. zł w przypadku gotowego lokalu po innej gastronomii wymagającego niewielkich nakładów finansowych.
- Kwota inwestycji niezbędna do wybudowania nowej restauracji od podstaw będzie zależała od wielkości i stanu technicznego lokalu i może zawierać się w przedziale 250 - 400 tys. zł.
- Jednorazowa opłata wstępna: 10 tys. zł netto (w ramach opłaty: szkolenie personelu i właściciela, podręcznik operacyjny, projekty materiałów reklamowych, przygotowanie i uruchomienie restauracji).
- Opłata miesięczna Franczyzowa i Marketingowa wyrażona w % od obrotu.
PODSTAWOWE WYMAGANIA SIECI
- Na minimalna powierzchnia lokalu 100 m2 (sugerowana 120 m2 i więcej).
- Lokal z bezpośrednim wejściem z ulicy lub w centrum handlowym.
- Wskazana możliwość rozmieszczenia ogródka letniego.
- Lokal w centrum miasta, ulicach handlowych, przy dużych osiedlach lub w galeriach handlowych.
- Od Franczyzobiorcy nie wymagamy doświadczenia w gastronomii.
Zdjęcia:
Zobacz mapę:
Tagi:
7 Street – Bar & Grill Gastronomia
Zobacz również:
do negocjacji
Hala produkcyjna magazynowa gastronomiczna przemysłowa wysoka prowizja
Gastronomia, lokale,
zachodniopomorskie, Szczecin
opublikowano 12.11.2024
Witam, na sprzedaż hala produkcyjna zlokalizowana w Szczecinie - okolica Krzekowo/Bezrzecze. Działka własnościowa 1120m2. Na hali dwa piętra o powierzchni łącznej 700m2. Woda, prąd, gaz, winda towarowo-osobowa.
Pomieszczenia produkcyjne, magazyno...
do negocjacji
Restauracja. Unikalna oferta. Sprzedam dochodową restaurację z wyrobioną marką na rynku
Gastronomia, lokale,
warmińsko-mazurskie, Elbląg
zaktualizowano 20.11.2024
Restauracja powstała w Elblągu w 2011 roku, kiedy Waldemar i Elżbieta Lewandowscy postanowili połączyć przyjemne z pożytecznym i otworzyć restaurację, która przypominała im lata młodzieńcze.
Wspólnymi silami Waldemar i Elżbieta prowadzą biznes już...
267 000 PLN
Wykup dobrze działającego biznesu gastronomicznego, Gdynia
Gastronomia, lokale,
pomorskie, Gdynia
opublikowano 15.11.2024
Niniejsza oferta dotyczy wykupu firmy prowadzącej działalność bistro, bądź samego wyposażenia lokalu gastronomicznego wraz z brandem i know-how.
Oferta rekomendowana jest dla osób znających branżę gastronomiczną z uwagi na płynność biznesu i możli...
399 000 PLN
do negocjacji
105 000 000 PLN
do negocjacji
5 199 000 PLN
do negocjacji
2 500 000 PLN
10 000 000 PLN
75 000 000 PLN
150 000 - 200 000 PLN
60 000 PLN
13 500 000 PLN
5 000 000 - 75 000 000 PLN
4 500 000 PLN
do negocjacji
4 100 000 PLN
95 000 PLN
do negocjacji
600 000 PLN
do negocjacji
1 250 000 PLN
do negocjacji
do negocjacji
360 PLN
10 000 PLN
do negocjacji
do negocjacji
20 000 000 PLN
do negocjacji
3 950 000 PLN
1 200 000 PLN
3 500 000 PLN
2 000 000 PLN
8 400 000 PLN
4 000 000 - 7 000 000 PLN